Samlingar

Långtidsöversyn av Silgranit II Granitkompositkökshandfat

Långtidsöversyn av Silgranit II Granitkompositkökshandfat


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Min sökning efter en diskbänk: Hur jag valde Blanco Silgranit II Granitkompositvask

Hur mycket kan du säga om ett diskbänk? Som jag fick reda på, en hel del! I den här uppdaterade långsiktiga granskningen av Blanco Silgranit II granitkompositkärl hoppas jag kunna dela med dig hur nöjda vi har blivit med vårt köp. Jag vill också dela där du kan hitta några av de bästa priserna.

När jag planerade en omfattande köksrenovering visste jag att vi skulle byta ut vårt handfat. När sökningen startade hade jag ingen aning om att det fanns så många val. Jag menar, ett handfat är ett handfat, eller hur? Men efter en del inledande undersökningar av recensioner och rekommendationer från familj och vänner bestämde vi oss för en Silgranit II granitvask av Blanco. Jag måste erkänna att jag efter två år fortfarande är mycket imponerad av vårt urval. När jag installerade den hade jag ingen aning om hur mycket värde, användbarhet och skönhet ett bra handfat skulle ge vårt kök.

Varför en Granit Sink?

Silgranit II är en kompositvask tillverkad av 80 procent granit och gjuten i en enda gjutning. Till skillnad från naturlig granit är granitkomposit inte porös. Det betyder att det motstår fläckar, är säkert för alla livsmedel och enligt Blanco är helt hygieniskt. Det är också mycket lättare än den typiska gjutjärnporslinhandfat, vilket innebär att du också kan undermontera den.

Andra funktioner i denna diskbänk är att den är resistent mot alkalier och syror samt repor och flisor. Jag fick lära mig det senare när jag av misstag släppte en matlagningsgaller av gjutjärn från mina tvåliga händer av misstag på mittavdelaren! En annan funktion som jag tyckte överraskande är att diskbänken har en mjuk känsla vid beröring.

Vad sägs om värme, frågar du? Tja, dessa handfat är värmebeständiga upp till 536 grader Fahrenheit. Det betyder att du kan dumpa dina stora kokande vattenkrukor från att laga pasta i diskbänken utan några bekymmer. Jag gör det hela tiden. Under min forskning började jag hitta en obefogad åsikt att granitsänkor har en tendens att spricka när man gör detta. Efter en hel del undersökning kunde jag bara hitta en person som faktiskt rapporterade att detta hände, och det var inte en Silgranite II-handfat. Faktum är att Blanco ger dig livstidsgaranti.

Kort sagt är de bästa egenskaperna hos kompositgranitvatten:

  • De är otroligt lätta att rengöra.
  • De är lättare än porslin, vilket gör att du kan undermontera dem.
  • De är motståndskraftiga mot flisor och repor.
  • De klämmer inte när de träffas med krukor och kokkärl.
  • De klarar höga temperaturer.
  • De finns i en mängd olika färger.

Nedan kommer jag att gå mer i detalj.

Är granitvatten svåra att hålla rena?

Nej det är de inte! Dessa handfat är otroligt lätta att hålla rena och ser ut som nya. De lämnar inte vattenstämplar, repor eller fläckar som rostfria handfat kan, och det finns inga svarta märken att ständigt gnugga ut som med porslinskeramik. Lite diskmedel och en svamp är allt som krävs för en snabb rengöring.

Två familjemedlemmar har de vita och kexfärgade handfat som ibland får ett svart märke från mörkfärgade krukor som gnuggas hårt på diskbänken. De rapporterar att märkena kommer direkt med den skrubbiga sidan av en svamp. Om du av någon anledning har försummat regelbundet underhåll eller har särskilt hårt vatten som har lett till utseendet på de mörkare färgade handfat, ger Bar Keeper's Friend och lite mineralolja en helt ny lyster.

Kommer granit med min köksdekor?

Ja, det är en av de bästa delarna med att välja dessa handfat. Till skillnad från rostfria och mest keramiska handfat finns de i sju olika modemedvetna färger och 23 olika former. Du kan välja att accentera din bänkskiva med en kontrasterande färg eller smälta in med ett mindre iögonfallande val. De finns antingen i de klassiska drop-in eller snygga undermonteringskonfigurationerna.

Så, hur gillar jag min diskbänk?

Diskbänken vi valde var den undermonterade Diamond Equal Double i metallgrå. Eftersom vår bänkskiva är en mörkare, gråblå kvarts gav den här färgen en ljusare accent med samma färgton. Det passar också mycket bra med de rostfria kranarna och inredningen vi har runt köket. Tänk på att vid beställning ingår inte avloppsflänsar och silar. De kan beställas separat eller köpas i någon lokal hårdvaruaffär.

Det första som stod ut var djupet på dessa sänkor. De flesta är två till tre tum djupare än ditt vanliga handfat, vilket jag älskar. Det gör det så mycket lättare att hantera och tvätta stora krukor och stekpannor utan att stänka vatten överallt. En anmärkning: Se till att ta hänsyn till detta ytterligare djup i diskbänken när det gäller installation. Det kan kräva en liten omformning i rören under så att ditt avfallshantering och fälla är korrekt anpassade till husets avloppsrör.

Den andra fördelen jag märkte med granitkomposit var att vattnet behöll sin temperatur mycket längre än en rostfri diskbänk.

Det är också mycket tystare. Det finns inget mer av det ihåliga klingandet av krukor och kokkärl.

Den mest attraktiva delen av diskbänken är hur jag brukar städa upp efteråt: Skölj bara och gå! Vi bor i södra Kalifornien och har extremt hårt vatten. Jag är förvånad över att vi efter två år med mestadels lätt rengöring inte har behövt skrubba ut hårda vattenfläckar.

Bästa priserna på Blanco Silgranit II diskbänk

Som jag sa tidigare ville jag dela med dig var du kan hitta de bästa priserna på Silgranit II diskbänk. Efter att vi shoppat mycket och besökt deltagande återförsäljare i vårt område fann vi att vi konsekvent hittade de bästa priserna på olika modeller på Amazon och E-Bay. Amazon-priserna är så låga att de är begränsade från att publicera annonserade priser tills du klickar på deras webbplats.

Detta betyder dock inte att du inte kan hitta ett bättre pris för Blanco Silgranit II i ditt område om du har tid att vänta på en speciell kampanj från en lokal återförsäljare. Min bror sparade faktiskt pengar när han hittade en återförsäljare i sitt område som erbjöd en gratis installation vid köp av diskbänken. Själva diskhon hade inte ett särskilt lågt pris, men de kombinerade besparingarna på diskbänken och installationen var en affär som han inte kunde klara av.

Sammanfattningsvis

Jag gillar verkligen vår Blanco Silgranit II diskbänk och rekommenderar den till alla som letar efter en ny ersättare. Visserligen är de dyrare än de flesta rostfria och porslinsmodeller av hög kvalitet, men priset är väl värt skillnaden. Om du vill ha ett handfat som är vackert och extremt funktionellt och lätt att hålla rent, kan Blanco Silgranit II vara det handfat du har letat efter.

Frågor

Fråga: Vi lade i en Blanco-granithandfat i januari förra året. Vi köpte vårt från Lowe's. Vi har redan tre marker! Vi har mörkgrå och chipsen är vita. Detta är mycket nedslående. Även om Blanco ger livstidsgaranti kan vårt diskbänk bytas ut utan att skada våra kvartsbänkskivor?

Svar: Ja, du borde kunna byta ut den utan att skada din kvartsbänkskiva, särskilt om det är ett undermonterat handfat.

Fråga: Kan du skölja hårfärgningsmedel i diskbänken?

Svar: Jag föreslår att du kontaktar Blanco för att få reda på det. Vi har sköljt latexfärg från borstar och rullar i diskbänken utan problem, men färgämnet är helt annorlunda.

Fråga: Vi har en dubbel silgranit, vit i färg, ena sidan utloppet har tappat sin släta yta och har missfärgats, vad kan vi göra för att återställa ytan?

Svar: Jag rekommenderar att du kontaktar Blancos kundtjänst för en sådan fråga.

Fråga: Finns diskbänken i mer än en storlek?

Svar: Ja det gör det! Jag föreslår att du besöker Blancos webbplats för att granska storlekarna och alternativen.

Fråga: Vilken färg på granit är enklast att hålla ren vit, svart eller brun?

Svar: Metallgrått har varit extremt lätt att hålla rent för oss. Jag hör fler som klagar på vitt. Jag kan dock inte svara för de andra färgerna.

Fråga: Finns det en kvalitetspolish för att förhindra hårda vattenstämplar?

Svar: Jag skulle inte rekommendera att använda bilpolish. Du kan utveckla en vit dis som är svår att ta bort.

Fråga: Jag har det bruna Blanco-granitvattnet, och det har ständigt vit uppbyggnad i hörnen och längs avdelaren. Det är riktigt grovt! Vad är det bästa sättet att hålla det rent? Jag har provat barhållarens vän, men det händer fortfarande hela tiden.

Svar: Du kan ha hårda vattenavlagringar som har byggts upp på finishen. Du kanske vill prova en blandning av bakpulver och väteperoxid. Blanda den i en pasta och skrubba sedan diskbänken med en mjuk, kort borst.

Fråga: Min diskbänk har en spricka i det övre hörnet. Kommer det att fortsätta att splittras?

Svar: Jag förstår inte varför det skulle. Jag rekommenderar dock att du kontaktar Blancos kundtjänst för att se vad de har att säga.

Fråga: Är silgranit detsamma som en fraganit diskbänk? Jag verkar inte hitta en djup dubbel skål diskbänk med rätt dränering i Australien.

Svar: Det är en mycket liknande diskbänk när det gäller konstruktion, men den är inte tillverkad av samma tillverkare (Blanco).

Fråga: Min handfat är 7 år gammal. Hur får jag de mörka fläckarna ur min beige diskbänk?

Svar: Jag rekommenderar att du provar en lösning av blekningspulver och väteperoxid. Du kan lära dig mer om denna rengöringsmetod i följande länk. Rulla bara ner till metod 2. https://www.wikihow.com/Clean-a-Granite-Sink

© 2012 Shea

Sharon Allen den 21 juni 2020:

Ja, de är svåra att hålla rena och de gör vitvattenfläckar när en kastrull är för varm för att sätta i diskbänken - och det finns inte några betydande rengöringsmedel för diskbänken att köpa som jag kan hitta - och diskbänkarna slingras efter användning - precis som alla apparater - jag skulle fortfarande köpa en annan bara för att vara lättare för det -

Collin den 9 maj 2020:

För att klargöra har jag varit på blancofabriken där de gör silgranithandfat, de är alla gjutna i samma formar med samma blandning, de har riktigt coola maskiner. Så jag skulle säga att kvaliteten från alla återförsäljare för dessa handfat är densamma. Kan bara vara variationen i granit i sig och orsaka att vissa spricker eller flisar. Det är fortfarande en natursten som bara har malts upp så det kommer säkert att vara en viss variation.

Beryl Koehler den 10 november 2019:

Jag skulle rekommendera att du aldrig köper den här diskbänken. Jag köpte den bruna Blanco-granitbänken för ett år sedan och släppte av misstag en kniv i den för några dagar sedan. Jag har nu ett märkbart gropmärke som accentueras av ljuset som kommer in från fönstret. Jag har försökt skrubba med Barkeepers Helper och en mjuk skrubba men det är fortfarande mycket märkbart även om det är ett litet gropmärke. Jag hade en Kohler diskbänk i mandelgjutjärn i 26 år och den hade bara fina repor på ytan. Jag pratade om att hålla den när jag hade installerat granitbänkar på grund av dess vikt. Jag ångrar verkligen att jag har fått denna diskbänk. Jag borde ha gått med rostfritt stål.

Bea den 24 september 2019:

Jag antar att alla dessa grymma recensioner är från folk som inte använder sina handfat mycket? Gruvan ser aldrig bra förutom omedelbart efter att jag skrubbar, avkalkar och gnuggar med olja varje vecka. Som trädgårdsmästare med andra smutsiga vanor använder jag min hela dagen, liksom mina gäster som gillar att bli smutsiga för att dra och skölja grönsaker och byggprojekt.

Eftersom det är så vinklat samlas all smuts och skräp i hörnen. Kranen är så väldigt nära väggen, men ändå så långt från diskbänkens botten att den stänker vackert och vred på fel sätt - hörnen, bänkskivan .. så jag behöver torka av den varje gång jag använder den , men jag har inte hela dagen att skrubba och torka min opraktiskt jätte (korta gäster verkligen hatar det) diskbänken. Vi har hårt vatten här, liksom mögelproblem så jag skulle aldrig ha en mörkfärgad armatur. Jag saknar verkligen min flisade antika men praktiska lantgårdsvask! Kanske kan jag byta ut Craigslist för att byta.

L Frank 06 juli 2019:

Vi köpte vår Blanco Silgranite diskbänk (grå) från en kökshandlare, inte en stor lådaffär. Den har två hakar i den och den är mindre än 2 år gammal. Jag är ganska besviken.

Kelmack den 19 januari 2019:

dessa kommentarer får mig att tro att diskbänken från lowes / home depot kanske inte är av samma kvalitet? Jag köpte min online 2009 (blanco) och det ser lika bra ut som den dag jag köpte och jag är hård på saker. jag var orolig innan jag köpte ...

Steve den 19 januari 2019:

Vår siligranit diskbänk spräckte precis för några dagar sedan från att dränera pasta. Vi brukade göra det hela tiden, men som allt annat fungerar saker tills de inte gör det. Vårt var ungefär tio år gammalt. Det är allt som tycks hålla i dessa dagar.

Ken Gartner den 19 oktober 2018:

Jag har samma problem som Dale nämner. Inga uppenbara sprickor när jag öppnade lådan. Ändå 6 månader senare öppnar jag lådan för att installera och tre hörn har sprickor på 2+ tum i riktning mot skålen! Om garantitäckningen nekas kommer jag att försöka stärka dessa hörn med en av JBWeld (eller liknande epoxiprodukter av stålinfunderat)

Kelmack den 28 juni 2018:

Jag har haft mina sedan 2009 fortfarande bra! det är svart så inte säker på om det gör skillnad i missfärgning ... men bästa köp jag någonsin gjort! Jag tömmer min pasta hela tiden aldrig ett problem ...

D.B. den 27 juni 2018:

Jag har haft min diskbänk i 6 år. Det bästa köpet någonsin. Comet rensar upp det bra med en lil armbågsfett. Lol. Det är en beige färg.

btcpdx den 12 april 2018:

Jag har haft min (antracit) Blanco Silgranit i 5 år. Efter ett år utvecklade det ett riktigt oattraktivt blekt / vitt område i mitten som verkar bli större. Jag har varit noggrann med att använda rätt rengöringsprodukter och inte sätta heta kokkärl i diskbänken.

Jag köpte diskbänken genom en väl ansedd köksleverantör i Portland. (Jag nämner det eftersom jag har hört att Blanco-sänkorna som säljs på Amazon och Home Depot är av olika kvalitet, men jag vet inte om det är korrekt.) Jag skulle inte rekommendera någon att köpa denna diskbänk. Det ser ut som om det är kort efter en kort stund och till och med att prova mineraloljetricket för att återuppliva det fungerar inte. Jag byter ut det med rostfritt stål. Tråkigt, för den ursprungliga färgen såg fantastisk ut med mina diskar.

[email protected] den 12 mars 2018:

Jag har en diskho från Blanco granit (antracit) som jag köpte för fem år sedan. Det har missfärgats hemskt. Jag köpte deras speciella rengöringsmedel, och det gjorde ingenting. Även om Blanco säger att det har en livstidsgaranti måste du ha originallådan som den kom in och kvittot, och de kommer inte att installera ersättaren. Så hejdå Blanco. Aldrig mer.

Muffy den 02 mars 2018:

Jag ägde en vit Blanco-silgranit i flera år utan problem. ÄLSKADE det här handfat så mycket att jag beställde en annan för vår renovering av bänkskivor i granit. Den har nu två sprickor mot toppen av diskbänken. Väntar på att höra från Blanco. Hoppas att få en ny!

Dave den 10 februari 2018:

Detta är det värsta ombyggnadsköp jag någonsin har gjort. Det rengör inte ens det enklaste köksanvändningen. Jag har också vänner med samma erfarenhet. Jag har tröttnat på de rekommenderade rengöringsmedlen och hela produkten är absolut en katastrof. Jag bor ensam och har inte mer än att skölja disken i diskbänken. Jag kan inte säga att det LYCKT nog inte av den här produkten.

Glädje den 9 januari 2018:

Hade precis samma problem som Mike, tömde pastavatten och hörde en hög pop och har nu en enorm spricka i vår diskbänk.

Shea (författare) den 30 november 2017:

Intressant att du nämner det, Mike. Vi gör det hela tiden utan problem. Jag tror att det alltid har runnit varmt vatten i diskbänken i förväg men från rengöring när vi lagar mat.

Mikrofon den 30 november 2017:

Aldrig dåligt kokande vatten från pastanudlar i denna diskbänk kommer det att knäcka det.

Peggy den 2 november 2017:

Min vita blanco fläckar lätt, är svår att rengöra och har ett chip i det. Finns det någon förseglare? Några idéer? Jag använder bara barkeepers och är mycket försiktig med att undvika fläckar.

Shea (författare) den 12 oktober 2017:

Vi har funnit att BonAmi eller Bar Keepers Friend tillsammans med en mjuk skrubbsvamp fungerar bra för att ta bort märken, ringar, etc. Om det inte fungerar, föreslår jag att du kontaktar Blanco för att se vad de rekommenderar.

Brenda Game den 12 oktober 2017:

Hej Jag har en Blanco Granite-diskbänk och har märkt vita ringmärken på diskbänken. Ser ut som ringmärken från kastruller men det skulle inte hända. Någon aning om hur man flyttar märkena eller vad livstidsgarantin täcker?

Kelley den 10 september 2017:

Alipit -try Mr Clean Magic Eraser - fungerar bra för mig. Jag har den svarta diskbänken sedan 2009 - ser fantastisk ut

Alipit den 9 september 2017:

Jag har en mörkbrun färg och för det mesta har jag varit nöjd; ingen sprickbildning eller flisning, jag häller kokande vatten i den utan problem. En stor fråga för mig är en vit missfärgning som ser ganska dålig ut och jag verkar inte bli av med. Försökte Barkeepers Friend och till och med granitrenare. Tror inte att jag skulle gå med ett mörkt handfat igen.

Dal den 31 juli 2017:

Dessa handfat är papperskorgen !! Köpare varnas. De kan vara attraktiva men de är inte hållbara. Beställde en Blanco Silgranite diskbänk. Anlände i en oskadad låda med styrofoam inuti helt intakt utan skada. Allt såg bra ut. Men två månader senare när det kom tid att installera i mitt ombyggnadsprojekt, när jag packade upp det helt, fanns det hårsprickor i två hörn som gick ner i skålen. Platsen där jag köpte vägrade att ta ansvar. Ringde Blanco och de vägrade hjälpa och ville inte stödja sin produkt. Det finns många klagomål online om att dessa sänkor spricker. När de är spruckna är de värdelösa eftersom det inte finns något adekvat sätt att reparera dem. Jag kommer aldrig att köpa en annan Blanco-produkt igen. detta företag står inte bakom sin produkt.

Besviken den 4 juli 2017:

Min Silgranit-diskbänk samlade mer än 20 marker i ytan på mindre än ett års användning. Jag har Diamond-modellen i tryffelfärg. Flisen ackumulerar smuts och en del är tillräckligt stora för att se ut som svarta fläckar, dvs. flisor fulla av smuts - uhg! - och svåra att rengöra. Företaget sitter på sitt uttalande att de inte är tillverkningsfel och de är inte ansvariga för dessa saker som inträffar vid normal användning under en tidsperiod. Det behöver inte sägas att jag är mycket imponerad av produkten och företaget. Mitt råd: UNDVIK båda!

Debbie den 9 mars 2017:

Ja tack. Jag hittade en återförsäljare som hade dem och debiterade mig inte mer $ 200 för att jag ville ha det åt andra hållet.

Shea (författare) den 25 februari 2017:

Har du försökt kontakta Blanco Debbie? De ska kunna rikta dig till närmaste återförsäljare med det handfat du vill ha.

Debbie den 25 februari 2017:

Jag funderar på att köpa denna diskbänk och jag gillar split 60/40. Jag vill ha den höga avdelaren, eftersom jag ofta diskar för hand. Jag vill verkligen ha den större sidan till höger, men kan inte hitta någon.

Wendy den 3 januari 2017:

Hur håller diskbänken upp? Vi beställde en för vårt kök. De tre första kom knäckta! Förhoppningsvis kommer den fjärde att vara i ett stycke. Håller din handfat bra?

Harked den 11 november 2016:

Jag hade precis en olycka med Silgranit II av Blanco. Kryddflaskan föll i diskbänken och skapade ett hål - kan inte tro det !! När jag närmade mig Blanco - finns inte tillverkarens garanti. Detta är säkert en åtgärd från deras sida, som bryter mot ett avtal mellan tillverkare och konsument.

Kelmack den 6 november 2016:

Nancy du kan gå till den här webbplatsen och se alla tre typer listade. Jag tror att det har att göra med stil, form, pris etc .. men jag är säker på att hållbarheten är densamma. Jag har diamantserien som jag tror och har haft sedan 2009 och dess fantastiska! Se till att du tittar på de specifikationer som behövs för det handfat du väljer. http: //www.blanco-germany.com/en_us/en_us/sinks/si ...

Shea (författare) den 5 november 2016:

Såvitt jag vet Nancy är alla Blanco-handfat av samma kvalitet. Det är bara en fråga om preferens när det gäller stil och modell.

Nancy den 5 november 2016:

Nyfiken om det finns en bättre modell att få (dvs. beställer Blanco sina handfat som bra, bäst, bättre?). Jag tittar på 3, alla undermonteringar och enkla skålar: Precis 440150, Valea 441773, Diamond 441767 (min preferens sedan offsetavlopp). Priserna är överallt! Jag hittade bra priser på Qualitybath.com

Shea (författare) den 28 augusti 2016:

Det är en bra fråga Alex. Jag vet att det är mycket mer förlåtande än porslin, men hur det jämförs med rostfritt i det avseendet är jag inte säker på. Förhoppningsvis kan någon som har erfarenhet av båda meddela oss.

alex den 28 augusti 2016:

Jag vill veta om skillnaden i tvättstället när det gäller tvättning av kristall. Jag älskar att använda kristall men naturligtvis flisar kristall enkelt i porslinshandfat, mindre flisning av kristall i rostfritt stålhandfat ... hur jämför granitsinken. Med andra ord, om du slår ett glas mot diskbänkens yta, är det mer troligt att granit flisar eller mindre än porslin eller rostfritt ????

Don den 12 juni 2016:

tvätta gjutjärn med tvål är ett nej-nej ....

Kelmack den 15 maj 2016:

Jag har haft mina sedan 2009 och stillbilder ser perfekt ut! Jag har också svårt med saker. Min är svart.

Shea (författare) den 14 maj 2016:

Wow, det är olyckligt Carole. Är du säker på att det är Silgranit II av Blanco och inte en annan tillverkare?

Carole den 14 maj 2016:

Jag önskar att jag kunde hålla med ovanstående recensioner. Jag har denna handfat i 2 1/2 år. Det fläckar lätt och fläckarna är svåra att ta bort. Det har också flisats på tre ställen. Jag skulle aldrig köpa eller rekommendera denna diskbänk.

Kat Lamb den 27 januari 2016:

Efter att ha läst alla fantastiska recensioner av denna diskbänk köpte jag den ... den är installerad än. Jag skulle vilja ge råd om att få matchande avlopps- eller bortskaffningsringfläns från Blanco. Jag ser på bilder som människor har lagt upp med rostfritt avlopp. Jag måste specialbeställa färgen för att matcha.

Undrade bara vad andra människor använder i denna diskbänk. Tack

Shea (författare) den 23 september 2015:

Hej Busia. Enligt Blancos anvisningar för Silgranit-sänkor kan du blötlägga en lösning av 1 del blekmedel till 1 del vatten i upp till en timme i deras sänkor. Jag tror att du skulle behöva rena bara cirka fem minuter eller så, men jag kan ta fel.

Här är länken till deras instruktioner: http: //www.blanco-germany.com/media/media/20_bam_m ...

busia den 23 september 2015:

Jag älskar skönheten i diskbänken. Men jag är orolig för att desinficera diskbänken. Jag har små barnbarn, en har strep nu. Jag använder blekmedel dagligen i min handfat för att desinficera. Det verkar som om det nu finns ett sätt att desinficera eftersom du inte kan använda blekmedel i den mörka färgen. Jag har den bruna diskhon på beställning men jag funderar på att byta till rostfritt endast för sanitetsändamål. Någon information för mig?

Anonym den 26 juli 2015:

Inte all natursten är porös - många graniter är mycket täta och praktiskt taget icke porösa (t.ex. Absolute Black, Uba Tuba) och täljsten är inte porös. Det är en vanlig missuppfattning att alla "graniter" och naturstenar är porösa.

N den 24 januari 2015:

Hej

Vi använder glas porslin - krukor tallrikar glas etc. Bryter samma lätt om det dumpas i granitvasken ???

Shea (författare) den 20 augusti 2014:

För att vara tydlig tror jag att du pratar om under disken? Efter nästan tre år har vi ännu inte kontaktat diskbänken under disken. Jag vet att vår har en ojämn yta från gjutningen, men tanken på att klippas har aldrig kommit oss över huvudet.

Någon annan?

Brenda den 20 augusti 2014:

Hej, jag har precis fått min blanco diskbänk, en sak som berör mig är diskbänkens framsida, som kommer att synas när skåpdörren är öppen, är sprucken och extremt grov och jag är orolig för att skära händerna på den när jag blir något ur skåpet. Någon annan upplever detta.

Kelmack den 29 juli 2014:

Jag har inte haft några problem med att gå sönder när jag släpper saker om det inte var ett mycket ömtåligt billigt glas till att börja med. Jag är ganska grov på saker och jag älskar fortfarande min diskbänk (min är svart). Använd fortfarande Mr Clean magiskt suddgummi när det behövs - inte vattenmärken, repor eller något annat. ÄLSKAR DET och kan inte föreställa mig att ha någon annan typ av handfat

emtea920 den 28 juli 2014:

tack för informationen alla. Nu kan du berätta för mig om stengods går sönder (eller lättare) i granitkomposithandfat? Snälla du

Janice den 18 september 2013:

Jag brukar inte kommentera, men jag läste din recension för ungefär 6 månader sedan och övertygade mig äntligen om att köpa en Blanco Silgranit-handfat. Jag har Diamond Equal Double i kex. Jag har aldrig haft en ljusfärgad diskbänk så här och min sista var en rostfri diskbänk.

Jag kom tillbaka för att låta dig veta att detta är den bästa diskbänken jag någonsin har haft! Det ser fortfarande helt nytt ut och jag älskar hur tyst det är jämfört med min gamla diskbänk i rostfritt stål. Min familj är italiensk och jag lagar mat med stora stekpannor. Jag var lite orolig för repor och eventuella fläckar (speciellt med en ljus diskbänk) från mina hemlagade pastasåser. Jag tänker inte ens på det längre och jag älskar hur djupt det är. Men om jag skulle göra det igen, skulle jag ha valt den undermonterade stilen. Jag tror att det gör det lättare att rengöra disken.

C E Clark från norra Texas den 15 maj 2013:

Låter som ett bra handfat. Jag gillar saker som håller och inte behöver ständiga reparationer, och att mest av allt gör jobbet jag köpte dem för att göra. Praktisk, användbar, lätt att sköta, prisvärd och attraktiv.

Kelmack den 30 april 2013:

Jag har en svart och har haft den i 4 år - inga blekande repor eller något. MYCKET lätt att rengöra. Jag hade den vita resterna en gång och använde mr clean magic suddgummi som fungerade underbart!

Shea (författare) den 29 april 2013:

Stor fråga om färgblekningen. Färgen kommer inte att blekna med dessa sänkor, men de kan utveckla en vitrester från hårda vattenavlagringar över tiden som ger illusionen av blekning. Enligt Blanco, när detta händer, rengör bara diskbänken riktigt bra med en rengöringsfri rengöringsmedel som Bar Keeper's Friend eller BonAmi och sedan gnugga den med lite mineralolja. Det kommer att återföra färgen till ny.

Liam Hallam från Nottingham UK den 29 april 2013:

Det ser ut som en fantastisk handfat - jag har precis kommit på fastighetsstegen och letar alltid efter inspiration när det gäller hemartiklar. Det enda jag oroar mig för är att om jag går efter min valda svartfärg kan de faktiskt tappa färg över tid - någon erfarenhet av detta?

Shea (författare) den 22 april 2013:

Tack tillsontititan och jag är glad att din Swanstone-diskbänk fortfarande ser ut som ny. Det är ett bevis på granitkompositkärl av god kvalitet. Jag ville bara dela med mig av att det finns mer att välja mellan i kökshandfat än bara porslin eller aluminium.

Mary Craig från New York den 22 april 2013:

Det här låter som ett bra handfat. Jag har en Swanstone som liknar sin styrka och hållbarhet. Jag har haft den i tjugo år och det ser fortfarande ut som dagen jag köpte den. Jag är säker på att din information leder till att många människor åtminstone tittar på den här fantastiska Blanco-diskbänken och seriöst överväger att köpa en.

Röstade upp, användbar och intressant.

Janet den 12 mars 2013:

Det här är riktigt fina handfat. Jag tror att fläckfilmen sålde mig. Jag måste prata med min man ikväll!

Shea (författare) den 21 februari 2013:

Det är så jag fick reda på de här sänkorna Kelmack. Min bror gjorde samma sak som du när han byggde sitt hus. Efter att ha hört så mycket om hur han gillade sin diskbänk bestämde vi oss också för att prova en.

Kelmack den 21 februari 2013:

Jag köpte en blanco siligranit diskho till mitt nya hem 2009. Bästa köp någonsin! Jag köpte faktiskt online och det var billigare än det belopp som byggaren tillät för ett rostfritt stål. Gruvan är en enda skål svart, mycket slitstark, lätt att rengöra, vattnar inte eller repas. Skulle inte ha någon annan typ av handfat!

Shea (författare) den 23 januari 2013:

Varsågod.

RTalloni den 23 januari 2013:

Tack för en introduktion till Blanco Silgranit-diskbänken.

Shea (författare) den 22 januari 2013:

Egentligen är en av fördelarna med denna diskbänk hur lätt det är att rengöra. Ja, de är dyrare än en rostfri diskbänk av hög kvalitet, men enligt min mening är det väl värt det om du ska använda den flera gånger om dagen. Nämnde jag att de kommer i mer än en färg :)?

FullOfLoveSites från USA den 22 januari 2013:

De ser ut som lera och svåra att rengöra, men utseendet kan bedra! Jag är nyfiken på den här typen av material för ett handfat. Jag håller med - rostfria handfat låter bullrigt när vattnet från en kran droppar på dem.

Jag slår vad om att dessa är dyrare än vanliga rostfria handfat? Men att döma av ditt nav låter det som om det är värt det.

Upp, användbart och ett följande. :)

Stacy den 15 januari 2013:

Jag ville bara säga att jag älskar min nya diskbänk. Jag bestämde mig för att äntligen få en efter att ha läst din recension och att jag verkligen är glad att jag gjorde det.

Ann den 14 januari 2013:

Informationen på den här sidan har hjälpt mig att bli mer kunnig om sjunken när jag letade efter dem i butikerna. Det ser verkligen bra ut. Tack.

Michelle Simtoco från Cebu, Filippinerna den 9 september 2012:

Nu är det säkert bra för dem som letar just nu för att byta ut diskbänkar.

Grattis! Ditt nav har nominerats på Hubnuggets! Kolla in det här https: //hubpages.com/literature/Back-to-School-Hub ... Läs och rösta okej?

Claudia Mitchell den 8 september 2012:

Visste aldrig att det fanns granithandfat. Intressant nav!


Titta på videon: Såga i bänkskiva av sten (Juni 2022).